Presentaties, lezingen, colleges en workshops

De afgelopen jaren hebben we honderden key note presentaties, workshops, colleges, managementconferenties en modulen in managementopleidingen verzorgd waarbij kunst in de vorm van beeld, film, muziek wordt gebruikt om belangrijke dilemma’s in leiderschap te bespreken.

Onze boeken De Kunst van leiderschap, De Winst van Verschil, De Atomiumorganisatie, Weten vraagt meer dan meten, Taalkracht en Samen slim vormen onder meer de bron van het bovenstaande. De meest actuele businesstrends, literatuur en ontwikkelingen op managementgebied worden steeds verwerkt.

Specifieke thema’s waren o.a. Collectieve Intelligentie, Interventiekunde op topniveau, Diversiteit, De Atomiumorganisatie, Trends in leiderschap, Kunst en leiderschap, Macro, Mega en Microtrends, Patroondoorbraak, Lessen uit de partnerrelatietherapie voor organisaties en De organisatie van 2030.

Voor de universiteiten van Maastricht, Nyenrode, Leiden en Groningen, verzorgen we al jaren een serie gastcolleges. In de opleidingstrajecten van Comenius geven we onder meer modules over collectieve wijsheid, de kracht van de onderstromen en verzorgen we de moderatorenopleiding.

 

© Alex Cambell, The Cellist.
De taal van kunst en muziek vormt een wezenlijk onderdeel in onze presentaties en workshops.
Uit de collectie van De Doorwerth Groep.